+36 30 451-4599  H-P: 7:30-17:00, Szo: 7:30-12:00 csabafa@csabafa.hu facebook.com/csabafa

csik

Tegola tetőzsindelyek

zsindely

A bitumenes tető zsindely századunk leggyakrabban használt tetőfedő anyaga. Megvédi a házat az időjárás, az eső, a hó hatásaitól. Hihetetlenül jól alakítható, bármely formájú és dőlésszögű tetőt megépíthet vele. Változatos színeivel, mintázatával hasonlíthat egy hagyományos tetőhöz, de egyedi szép divatos megoldásokra is alkalmas. Sokkal olcsóbb és könnyebb a hagyományos pala és cserép tetőfedő anyagoknál. Nagyon gyorsan lehet vele dolgozni, tartós és divatos színekben is kapható a bitumenes tető zsindely.

Cégünk a tekintélyes múltra visszatekintő, Magyarországon piacvezető TEGOLA termékeit forgalmazza, akik mára a tető zsindelyek szakértőivé váltak. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az ön igényeit maximálisan kielégítsük, mind formavilág, mind minőség tekintetében. Minden tető zsindely termék megfelel a Magyar Szabványnak és CE minősítéssel is rendelkezik, ezzel biztosítva önnek a lehető legjobb ár/érték arányt.

Ha zsindelye alá hajópadlót vagy OSB-t keres, nálunk ezeket is megtalálja, természetesen magas minőségben és kedvező áron. 


  VISSZALÉPÉS